Deutz-Fahr D30s - Koppelings plaat blijft plakken

Hij gaat niet helemaal tegen de anderen plaat aan waardoor hij blijft slippen, als ik er een klap tegen plaat geef dan schiet hij er wel in.
iemand een idee hoe het opgelost kan worden?
zonder dat hij uit mekaar moet.
John_deutzD

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

twand2505
Hoe is de vrijeslag van je koppelings pedaal? En al eens geprobeerd met los gekoppelde voetpedaal? Bij deze types zit geen bus tussen as en gat pedaal en kan schuin in gaan slijten en dan zichzelf halverwege ophangen
Klein Rot
@John_deutzD
Het kan ook zijn dat de splines zijn ingesleten en de plaat daarop blijft hangen. Enige oplossing is de koppeling demonteren.
twand2505
@Klein Rot zou inderdaad kunnen maar hij slijt dan in op de plek van gekoppelde koppeling en de beste man zegt dat die niet helemaal terug komt, als de splines ingesleten waren had ik slecht willen ontkoppelend ipv slecht koppelen. Ik zou eerst al die andere dingen uitsluiten voordat je de trekker doormidden haalt

Vrachtwagen liefhebber? Help mee!

Zit jij dagelijks op de vrachtwagen of heb je gewoon een gezonde interesse in vrachtwagens? Als geluk bij een ongeluk kom je deze website tegen! Op vrachtwagenongeval.nl zie je alle inhoud die met ongevallen te maken hebben. Op TruckFan zie je echter alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Help mee door foto's, video's en nieuwsberichten te verzamelen en te delen.

Lid worden is heel eenvoudig!