Traktor over de kop op de N214

MOLENLANDEN – Een traktor met aanhanger is zondagmorgen over de kop geslagen. Dat gebeurde op de N214, meldt de politie. Het betrof een éénzijdig ongeval, waarbij de traktor ook een lantaarnpaal uit de grond reed. De oorzaak van het ongeval is onbekend, al lijkt het een defect aan de traktor te zijn geweest. De bestuurder kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. De trekker daarentegen raakte zwaar beschadigd.

Lees meer..

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Reacties

Albert Peters
Nou nou dat is niet niks
Geloof geen slachtoffers maar wel goed afgelopen
+1
Albert Peters
Hoe zou dat gebeurd zijn??
+2
a3vandiejen
@Albert Peters Is hier op de provincialeweg gebeurt , er word in de verslaggeving gezegd een mankement aan de trekker.
Maar op zondag morgen is me een raadsel hier.😅
Chauffeur heeft niets , ook een wonder, maar gelukkig.
+2
arnold-arentze
@a3vandiejen Beste klap geweest, goed afgelopen voor de chauffeur. Op zondag rijden normaal niet heel veel trekkers hier idd😂😂
+2
kramer
@a3vandiejen @arnold-arentze Het stond ook zo in Het Kontakt, die zouden dat toch wel juist hebben, al keek ik er ook van op.
+1
arnold-arentze
@kramer Ja idd stond zo ook in Kontakt, maar het is de N216 bij rotonde Doet Muisbroek. Kon het al niet plaatsen op de 214🤔
+2
a3vandiejen
@arnold-arentze Ja inderdaad, kon me ook geen fietspad voorstellen hier.
+1
arnold-arentze
@a3vandiejen Vanaf de put richting Meerkerk is er wel fietspad. Maar zag het eigenlijk aan de gele borden dat het bij doet was🧐
+1
a3vandiejen
@arnold-arentze Ja klopt , daar heb je nog fietspad.😃👍
+2
Jotke
Quote Reactie van @a3vandiejen:
@Albert Peters Is hier op de provincialeweg gebeurt , er word in de verslaggeving gezegd een mankement aan de trekker.

De krant brengt leugens in het land!😉

Hier 1 dorp verder is een 3 1/2 weken geleden een kipper met mais op de kant gegaan bij het verlaten van een rotonde met verhoogde afscheidingen tussen rijbaan en fietspad, pal voor de apotheek en een huisartsenpraktijk. Volgens de krant verklaarde de bestuurder dat het een klapband was.

Volgens meerdere kennissen van mij die de bestuurder kennen was het zeker geen klapband...
+1
dennisbouter
@Albert Peters op basis van de foto's gok ik op de 4wd niet uitgezet
ArieV
@dennisbouter maar met lege kipper rijd je toch niet met 4 wd aan? Misschien liggen er blokken in de berm, waar hij overheen gestuiterd is? Dat lijkt mij logischer... maar ik ben geen expert in zulke dingen😎
Arie_MF
@dennisbouter Die schakelt toch automatisch uit boven de 12 km/h, of zit dat in een optiepakket? (Datatronic/Autotronic)
dennisbouter
@Arie_MF geen idee, ben geen mf kenner, zijn ook merken die 3 standen hebben: aan uit en automatische @ArieV liggen geen blokken en breekt daar je vooras van af?
ArieV
@dennisbouter Dat weet ik niet. Weet ook niet hoe het gekomen is. Maar ik dacht: als daar blokken in de berm liggen, en je maakt een stuurcorrectie, in combinatie met afremmen, dan zou je op zn kant kunnen gaan. Volgende keer op zondag maar thuis blijven😊
+3
kramer
@ArieV Er ligt daar niets in de berm, deze lichtmast had hij te pakken.
+4
Valtrapowerr
@ArieV Het is iemand die sabbat houd, dus zaterdag rustdag ipv zondag. Ik heb ervan gehoord dat de ramen beslagen waren en hij met de ventilator is gaan spelen en toen de lantaarnpaal geramd met alle gevolgen van dien..

Maar idd, voortaan zondag thuis blijven, zondags werk is niet sterk hebben we altijd geleerd 😃
+1
arnold-arentze
@Valtrapowerr Ja voor de familie met de boodschap op het dak zal dan het ook het zaterdagwerk niet sterk zijn🙈 maar evengoed goed afgelopen, je zou daar net fietsen 😬
+1
Piet1960
@dennisbouter Zo'n lichtmast ontwortelen vindt de vooras ook niet fijn denk ik.
dennisbouter
@Piet1960 zo'n Mast is net een bonenstaak vouw je zo om
ArieV
@Arie_MF maar als je remt, gaan ze weer aan...
+1
ArieV
Misschien de kipper te zwaar beladen?😁
De dealer zit daar toch om de hoek. Tijd voor een andere🤔
Albert Peters
@ArieV wat heeft dealer hiermee vandoen
ArieV
@Albert Peters voor een nieuwe!
Albert Peters
@ArieV ja deze word niet veel meer
+1
contitour
Wat er precies is gebeurd is weet ik niet, maar het geeft voor mij wel aan waarom ik de gordel steeds meer ben gaan gebruiken als ik op de trekker zit en wat langere afstanden rijdt. Mocht je over de kop gaan of ergens inrijden (sloot ofzo) blijf je in ieder geval in de cabine hangen.
+1
leonardvdm
Nu weer een ongeluk gebeurt met een Ford op de N214
Die jongen zit bij mij op school een klas hoger 4e had zn trekker net opgeknapt en volgensmij te koop staan en rijd er een bestel bus achterop waarvan de bestuurder op zn telefoon zat toen is die jongen naar rotterdam gebracht met scheurtje in zn hersenpan enz hij had de blaren op zn handen staan van het stuur vast houden om dat iemand op zn telefoon zat🤔
+1
kramer
@leonardvdm Had het nog niet gehoord, het is erg genoeg, ik rijdt daar ook nog wel eens.
+2
arnold-arentze
@leonardvdm Dat is een beste klap geweest. Er word om dat tijdstip ook erg hard gereden daar. Ik vind het altijd een eng stuk om met een klein trekkertje te rijden😱. Hoe gaat het nu met die jongen?
+1
leonardvdm
@arnold-arentze weet ik niet prc
+1
a3vandiejen
@arnold-arentze Hij werkt bij Addie Brandewijk, volgens mij redelijk goed van afgekomen met wat kneuzingen.
Ben ook wel eens naar huis gekomen via de provincialeweg maar in den donker levensgevaarlijk met 25 km per uur.
+1
arnold-arentze
@a3vandiejen Gelukkig nog redelijk goed afgelopen dan. Als ik de keuze heb rijd ik ook liever door de dorpen ipv. de provinciale weg. Met de hobbytractors dan. Met het grote spul van mijn werk is het weer anders natuurlijk.
+1
leonardvdm
@a3vandiejen oow ik ben pas nog bij Adie geweest of hij imand nodig had die jongen was er net weg dus hij dacht van wel maar zn vrouw helaas niet
+1
a3vandiejen
@leonardvdm O dat is wel jammer dan, ik heb dit gehoord van de Familie Tukker op de vuilendam.
+2
ArieV
@leonardvdm zeker een triest verhaal! Had zaterdag ook gehoord. Maar hoorde wel dat die jongen lekker onderuitgezakt op de trekker zat...En voet omhoog, dan maak je zelf het ongeluk erger!
Neemt niet weg dat zoiets erg is wat je kan overkomen!
+2
Jotke
@leonardvdm

Triest!

Zowel het ongeluk als dat de net opgeknapte trekker door zo'n randdebiel die blijkbaar ook vrij doof is( zo'n oude trekker hoor je wel zou ik zeggen) in de prak wordt gereden!
+2
dennisbouter
@Jotke nou die hoor je niet in een auto hoor, of de auto moet net zo oud zijn
Jotke
@dennisbouter

Hmm oke.

Vrachtwagen liefhebber? Help mee!

Zit jij dagelijks op de vrachtwagen of heb je gewoon een gezonde interesse in vrachtwagens? Als geluk bij een ongeluk kom je deze website tegen! Op vrachtwagenongeval.nl zie je alle inhoud die met ongevallen te maken hebben. Op TruckFan zie je echter alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Help mee door foto's, video's en nieuwsberichten te verzamelen en te delen.

Lid worden is heel eenvoudig!