Unimog U1000 - Hydroliek systeem werkt niet

Ik heb laatst een unimog u 1000 gekocht .
Maar nou wou ik het hydraulische systeem gebruiken maar deze werkt
Niet is iets wat ik vergeet in te schakelen ?
Mart17

Reacties

dennisbouter
Ik ben geen unimog kenner maar bij een oudere vrachtwagen moet je de pto inschakelen voordat de autolaatkraan werkt, als er verder niemand reageert zou ik eens ff de tuimelschakelaars proberen wel ff kopeling intrappen
+1
2850Johndeere6R
Werkt de kiepbak wel? Bij een aantal unimogs zit er een 3weg klep onder de bak naast het rechter achterwiel om de doorstroom richting te bepalen als deze in de dicht stand staat gebeurt er niks. En de andere kanten zijn het de ventielen en het bakje. Hoor je de pomp wel draaien als je de hydrauliek bediend?
Mart17
@2850Johndeere6R
Nee het kiepbakje werkt ook niet
Wieger82
Om de hydroliek in te schakelen moet je ontkoppelen.4wheel drive inschakelen.pto inschakelen en dan koppelen.witte en zwarte draaiknoppen bij je pookjes
2850Johndeere6R
@Wieger82 bij de mijne is geen van deze opties nodig om hem in te schakelen. Maar wat je zegt over die draaiknoppen naast de pookjes kan wel ja die heb ik ook wel eens gezien, heb ze.zelf echter niet.
T930
Hoor je op het moment dat je een van de hydrauliek hendels beweegt de motor enigsinds brommen of hoor je helemaal niks ?
Mart17
Als ik de hydroliek hendels beweeg kan ik niet vernemen dat ie zwaarder gaat trekken

Vrachtwagen liefhebber? Help mee!

Zit jij dagelijks op de vrachtwagen of heb je gewoon een gezonde interesse in vrachtwagens? Als geluk bij een ongeluk kom je deze website tegen! Op vrachtwagenongeval.nl zie je alle inhoud die met ongevallen te maken hebben. Op TruckFan zie je echter alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Help mee door foto's, video's en nieuwsberichten te verzamelen en te delen.

Lid worden is heel eenvoudig!