ForFarmers volgt mogelijk rijverbod bij code rood op de voet

Voerbedrijf ForFarmers verloor tijdens de storm van afgelopen week een chauffeur na een noodlottig ongeval. Ondertussen is het rijden met vrachtwagens bij code rood onderwerp van een landelijke discussie. Mogelijk komt er een rijverbod.

Dit topic is ook zichtbaar op het Prikkebord

Lees meer..

MelkveeNL

Reacties

+1
nuchtereboer
Als het kalf verdronken is
Pluto
Lijkt meer op een afleiding maneuver , Hallo directie het was code rood als je dan toch de weg op gaat ondanks het verzoek om dit niet te doen !!!. Ja het is een tragisch en diep droevig ongeval maar je bent directie en daarmee verantwoordelijk voor je werknemer , nu heb je gegokt en mis gegokt . Misschien niet bewust maar er is al langer een tendens bij weer alarm codes van het zal allemaal wel meevallen . Door nu een discussie te starten over misschien is het beter om bij code huppeldepup de wagen te laten staan ga je je verantwoordelijkheid uit de weg en dat is een directie onwaardig !!!.
+3
diezel
Quote Reactie van @Pluto:
Hallo directie het was code rood als je dan toch de weg op gaat ondanks het verzoek om dit niet te doen !!!.

Doe eens effe normaal. Heel triest, maar wat kan ForFarmers daar aan doen?
Pluto
@diezel De vrachtwagen laten staan !!!. Dat was het advies !!.Een discussie starten of we ons aan de codes houden of wat we er mee doen , dat vindt ik dan weer bizar !!!.
van Ittersum
Mijn vrouw werkt voor een middelgroot transportbedrijf. Niemand en dan ook niemand is gebaat bij een ongeluk van zowel mens als materiaal. Hier in het noorden was er amper storm, de grijze container legen ze op donderdagochtend en deze bleef gewoon staan na de leging.
Tis altijd zo , dat de chauffeur naar eigen goeddunken MOET en mag inschatten of het veilig elders in het land is om te rijden, bij regen, wind, sneeuw etc. Dat chauffeurs gedwongen zouden zijn......dat dit de wens van het bedrijf zou zijn dat kan, maar gedwongen. Bij ontslag en aanvechten van dit ontslag zou elke chauffeur 1000% in het gelijk worden gesteld en het bedrijf een boete krijgen. Ik denk meer dat externe partijen dit aangrijpen om te strijden voor hun eigen hachje. En een enkeling is nog geen algemeen....
Buiten dat is wat er gebeurd is sws triest.

Vrachtwagen liefhebber? Help mee!

Zit jij dagelijks op de vrachtwagen of heb je gewoon een gezonde interesse in vrachtwagens? Als geluk bij een ongeluk kom je deze website tegen! Op vrachtwagenongeval.nl zie je alle inhoud die met ongevallen te maken hebben. Op TruckFan zie je echter alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Help mee door foto's, video's en nieuwsberichten te verzamelen en te delen.

Lid worden is heel eenvoudig!