Twee doden door aanrijding met tractor in Strijen

Twee mannen van 40 en 63 jaar oud uit Numansdorp zijn vanavond op de Hoekseweg in Strijen door een verkeersongeval om het leven gekomen. Hun auto kwam in botsing met een tegemoetkomende tractor en belandde in een sloot naast de weg.
Nieuwsgrazer

Reacties

Wimsumar
rtlnieuws.nl/sites/default/…

Onvoorstelbaar, een weg in (west) Nederland waar bij wijze van spreken normaal alleen het autotje van Google-streetview eens rijdt, kom je een trekker tegen die uitgerekend daar een klapband krijgt.....?

ad.nl/hoeksche-waard/…
+1
echte844
Moeten toch kleine mensen geweest zijn als er 5 van in een trekker cabine passen.
Je zou bijna menen dat dat onverantwoord is. Maar ik ben maar een ouwe zak die meent dat er niet meer dan 2 personen op een trekker kunnen.
+1
Loeideutz
@echte844 Ik heb vroeger toch vaak samen met mijn broertje bij pap op de tractor gezeten. Met zijn tweeën gewurmd in de beugel die op het spatbord van die tractor zat. Ook 's winters, en kou dat we vaak hebben geleden. En ik en mijn broer waren toch zo gelukkig.
echte844
@Loeideutz Klopt maar ik bedoel het met sarcasme. wij hebben ook vaak genoeg met 3 of 4 op de trekker gezeten maar toen kon je rechts ook nog op de trekker zitten dat is tegenwoordig onmogelijk. Als ik de trekker zo een beetje inschat is dit een trekker geweest met een bestuurders stoel en 1 bijrijders stoel en geen plaats op het spatbord zoals vroeger. ik vraag
Loeideutz
@echte844 mijn antwoord was ook een beetje sarcastisch bedoeld. Meer dan 2 is tegenwoordig echt niet meer verantwoord. En zelfs een bijrijder is al bedenkelijk omdat die vaak in het zicht zit bij het naar links kijken.
bartjuh
Met zijn 5en op de trekker? En dan ook nog tijdens t sproeien? Onverantwoord.
+1
930triplemaaier
ad.nl/hoeksche-waard/…

Ik vindt de reacties over de bijrijders zeer ongepast omdat het al erg genoeg is en ze er waarschijnlijk niet de oorzaak zijn van het ongeluk maar een klapband de veroorzaker is. Niemand heeft dit zo gewild en dit is toevallig een samenloop van omstandigheden.

Ik wens betrokkenen en nabestaanden dan ook veel sterkte toe
echte844
@930triplemaaier Ook ik betreur de gang van zaken leef met alle nabestaanden mee. Ook de bestuurder van de trekker. Maar het feit dat dit een technisch euvel is dat waarschijnlijk niet voorkomen had kunnen worden ben ik (ook al heeft het met het ongeval niets te maken) van mening dat met 5 personen in de cabine onverantwoord is. Zie a.u.b. de zaken los. dit gun je niemand. Het zal je maar overkomen.
Wimsumar
Beste Echte 844 e.a.:

Quote Reactie van @echte844:
het feit dat dit een technisch euvel is

Dat valt dan nog wel eens te betwijfelen als ook inderdaad 5 personen in de trekkercabine zaten.
Dat heeft grif voor zoveel afleiding en beperking op het zicht voor/van de bestuurder gezorgd dat de auto wellicht volledig niet opgevallen is en (al midden op de weg rijdend) op het allerlaatste moment een noodstop is gemaakt waarbij een band van de velg is losgeraakt (niks spontane klapband dus).
Het was die namiddag prachtig weer. Het zal mij niet verbazen dat de passagiers op het bordes van de sproeimachine stonden uit te waaien.

Vrachtwagen liefhebber? Help mee!

Zit jij dagelijks op de vrachtwagen of heb je gewoon een gezonde interesse in vrachtwagens? Als geluk bij een ongeluk kom je deze website tegen! Op vrachtwagenongeval.nl zie je alle inhoud die met ongevallen te maken hebben. Op TruckFan zie je echter alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Help mee door foto's, video's en nieuwsberichten te verzamelen en te delen.

Lid worden is heel eenvoudig!