Scooterrijder (17) komt om bij ongeval met Unimog in Geldermalsen

GELDERMALSEN - Een 17-jarige jongen uit Neerijnen is donderdagmorgen omgekomen toen hij op de Meersteeg in Geldermalsen in botsing kwam met een landbouwvoertuig. De jongen is op de plek van het ongeval aan zijn verwondingen overleden.

----
heel veel sterkte voor alle betrokkenen en de nabestaanden 😞

Lees meer..

Alex Miedema

Reacties

+1
Quintto
Sterkte voor de nabestanden.

(dit is bij mij in de buurt en dit is een heel onoverzichtelijk kruispunt, maar zo te zien had de MB voorrang en heet de scooterrijder waarschijnlijk het stopbord genegeerd)
walker1
@Quintto Volgens het nieuwsbericht is de oorzaak nog niet duidelijk en doet de politie nog onderzoek, dus wel knap dat jij al wel de oorzaak weet?
+1
Quintto
@walker1 Ik zeg toch waarschijnlijk, maar ik kan de kruising en heb zelf daar ook een aantal keer hard moeten remmen voor mensen die dat stopbord negeerden. en aan de tand van de MB te zien is het hier gewoon mis gegaan
walker1
Ja oke Maar goed, dat stopbord zie ik ook wel, verder ligt er links van de weg die grondwal/dijkje, die kan de kruising inderdaad onoverzichtelijk maken. Maar aan de foto is niet te zien of de scooterrijder het stopbord genegeerd heeft. Een ook in het geval dat het stopbord genegeerd is, hoeft dat niet enkel en alleen de oorzaak te zijn. Snelheid van beide voertuigen zal onderzocht worden en ik vermoed dat de politie ook wel even kijkt in hoeverre die pijp van de versnipperaar het zicht verminderd, die pijp zorgt zeker voor een dode hoek.
Wimsumar
Beste Walker 1 e.a.:

Quote Reactie van @walker1:
de versnipperaar het zicht verminderd

Wat te denken van hoe de versnipperaar het licht (linker Unimogkoplamp) verminderd?

images0.tcdn.nl/binnenland/article27291188.ece/…
walker1
@Wimsumar Inderdaad, op de snipperaar zelf zit zo te zien geen verlichting en het ongeluk is rond 7:00 gebeurd, in het donker dus.
verwijderd
walker1
@GROENEDEERE Beetje rustig he, ik heb niet eens een snor. Ik beweer ook nergens of en welke lichten die unimog aanhad, evengoed beweer ik dat ook niet van die scooter, die kan ook wel zonder licht gereden hebben.
verwijderd
walker1
@JD3010 Leg jij eens uit wat ik verkeerd heb gezegd? Ik begrijp ook wel dat er een jongen van 17 omgekomen is, zeer triest, zeker zo net voor de feestdagen, maar dat neemt niet weg dat we hier niet mogen discussiƫren over de oorzaak.
ster
Quote Reactie van @walker1:
zeker zo net voor de feestdagen, maar dat neemt niet weg dat we hier niet mogen discussiƫren over de oorzaak.

Het is inderdaad zeer triest dat dit net voor de komende feestdagen moet gebeuren, voor deze familie zal kerst een zeer zware periode worden en ik wens alle nabestaanden dan ook zeer veel sterkte toe.
Mocht er geen discussie plaatsvinden dan zou ik zeggen, sluit dit topic en iedereen heeft zijn eigen mening hierover.

Nogmaals, zeer triest dat dit noodlottig ongeval heeft plaats gevonden.

Vrachtwagen liefhebber? Help mee!

Zit jij dagelijks op de vrachtwagen of heb je gewoon een gezonde interesse in vrachtwagens? Als geluk bij een ongeluk kom je deze website tegen! Op vrachtwagenongeval.nl zie je alle inhoud die met ongevallen te maken hebben. Op TruckFan zie je echter alles wat met vrachtwagens te maken heeft. Help mee door foto's, video's en nieuwsberichten te verzamelen en te delen.

Lid worden is heel eenvoudig!